Sion

Sion

> misdrijven > recherchebureau

Recherchebureau
Category=Recherchebureau RSS feed
Websites van particuliere detectivebureau's, die zowel voor zakelijke als particuliere klanten werken.
Vorige 10 Volgende 10
11 Detectivebureau "Cleveland" [Edit]Recherchebureau
Detectivebureau voor o.a. opsporing, fraude, oplichting, alimentatie, overspel, achtergrond onderzoek, screenen.
12 DMK Recherche en Advies [Edit]Recherchebureau
13 DŲrr Bedrijfsrecherche [Edit]Recherchebureau
Binnen de grenzen van wet- en regelgeving informatie inwinnen, analyseren en bewerken is onze primaire taak. Onze rechercheurs, ook wel onderzoekers genoemd, worden dan ook veelal geworven uit specialistische onderdelen van diverse controle- en opsporingsdiensten.
14 Hoffmann Bedrijfsrecherche [Edit]Recherchebureau
Uitgebreide website van Hoffmann met veel informatie over het bedrijf maar ook over fraude en fraudebestrijding, tips, artikelen uit het blad Recherchetips en een statistiekenpagina.
15 ISX Recherche Advies [Edit]Recherchebureau
16 K 2 Recherchebureau [Edit]Recherchebureau
Internationaal onderzoek en expertisebureau. Lid IAATI, Detective Society. Legitimatie afgegeven door politie, Vergunning van het Ministerie van Justitie. Regitratie CBP.
17 Leijs Partners [Edit]Recherchebureau
Hoofdspecialiteit: zoekbureau voor uit het oog verloren familie en vrienden. Ook voor de meeste recherchewerkzaamheden, vrouwelijke rechercheurs, duidelijke afspraken, integere werkopvatting, heldere rapportage.
18 Recherche en onderzoeksbureau Detect Plus [Edit]Recherchebureau
Detect Plus voert op professionele wijze voor zowel het bedrijfsleven als ook voor particulieren diverse onderzoeksopdrachten uit. Werkzaamheden die wij onder andere voor u kunnen uitvoeren zijn het verrichten van onderzoek met betrekking tot diefstal, fraude of onrechtmatig ziekteverzuim. Ook opsporing van personen en goederen en digitale recherche behoren tot de disciplines die Detect Plus beheerst. Directie en medewerkers van Detect Plus zijn goed opgeleide professionals.Kennis en ervaring stelt ons in staat gespecialiseerde vormen van dienstverlening aan te bieden. Deze website biedt u informatie over Detect Plus en de te leveren diensten.Voor informatie over uw specifieke opdracht kunt u gebruik maken van het contactformulierof onderstaande telefoonnummers.Particuliere recherchevergunning verleend door het Ministerie van Justitie POB 1102.
19 Recherchebureau QUSO bv [Edit]Recherchebureau
Op zoek naar een recherchebureau? Effectieve onderzoeken naar fraude, ziekteverzuim, concurrentiebeding, diefstal en meer. Discreet, erkenning van het Ministerie van Justitie en landelijk werkend.
20 Recherchebureau Siecru [Edit]Recherchebureau
Recherchebureau Siecru is een jonge dynamische onderneming. Hoog in het vaandel staan Flexibiliteit, Integriteit, Discretie en Betrouwbaarheid. Wij zijn gespecialiseerd in Desk Research en Observaties.
Vorige 10 Volgende 10